La Verge dels Desemparats visita la Falla de Duc de Gaeta

0
244

Programa d’Actes

Aquests són els actes commemoratius amb motiu de la visita de la Imatge Pelegrina de la Verge dels Desemparats a la nostra demarcació amb motiu de la celebració de les Noces d’Or de la comissió infantil.

Destacar que, al marge de la falla del Duc, que ha sigut la promotora d’aquestes visita, estem col·laborant amb 5 comissions falleres més que tindran l’honor de rebre en els seus casals a la Geperudeta. Aquestes són, per ordre d’itinerari, Dr. Manuel Candela-Beatriz Tortosa, Lleons-Poeta Mas i Ros, Indústria-Santos Justo i Pastor, Santos Justo i Pastor-Serradora i José María Haro-Poeta Mas i Ros.

Les 6 comissions pertanyem a la mateixa Junta Parroquial que engloba les esglésies de la Sagrada Família i de la Verge dels Dolors. El rector de les mateixes és D. Juan José Llácer Albert que, al seu torn, és Delegat Episcopal Adjunt de Càrites Diocesana .

Avancen a ritme vertiginós els preparatius dels actes commemoratius de la visita de la Imatge Pelegrina de la Verge dels Desemparats al barri amb motiu de la celebració del 50 Aniversari de la comissió infantil.