L’Agrupació de Falles La Seu-Xerea-Mercat entregarà els Premis SXM en la seua segona edició

0
38

Diumenge que ve, dia 19 de desembre del present 2021 tindrà lloc l’acte de lliurament dels Premis Seu-Xerea-Mercat en el saló columnari de la Llotja de la Seda de València, situada en Carrer de la Llotja, 2 de València.

D’aquesta manera, durant aquesta segona edició el jurat ha volgut atorgar el Premi Seu, que es concedeix a la persona que destaca per la seua trajectòria, activitat, dedicació, il·lusió, passió, generositat, sentit comú i pel seu significat o repercussió en l’àmbit faller, al candidat: Antonio de Zarate Mol.

En contrast, també s’atorgarà el Premi Xerea, el qual reconeix la labor a totes aquelles empreses i entitats que destaquen per la seua llarga trajectòria i dedicació solidària a qualsevol dels col·lectius que lluiten per guanyar-se un lloc en la societat. La candidata guanyadora és: Casa Caridad València

Per tant, el Premi Mercat, que se li concedeix a l’empresa preferentment d’àmbit local, que haja contribuït de manera significativa a la promoció tant de les festes com de la societat valenciana en general, serà entregat a la candidata: El Turista Faller.

Així mateix, el Jurat d’aquesta segona edició el conformaran les següents personalitats:

Félix Crespo Hellín (Representant extern ex Directiu de JCF).

Marta Querol Benèch (Representant externa FMV 1988).

José Ángel Monzó Sánchez (President Falla Llanterna Na Robella Av Oest).

Francisco Fernández Galdón (President Falla Lope de Vega). 

Lluisa Esparter García (President Falla Universitat Vella-Plaza Patriarca).

Amparo Chova González (Directiva de l’Agrupació SXM).

To  Fagoaga Ballester (President de l’Agrupació SXM).