L’Ajuntament de València adquirix una carrossa per a la Cavalcada de Reis

0
715

Es pretén evitar el lloguer de carrosses per a elements que sempre es repetixen.

L’Ajuntament de València ha adquirit una carrossa que durant la cavalcada de reis d’enguany representarà l’estrella de Nadal, un element que tots els anys està present en esta celebració. Precisament per evitar haver de llogar carrosses per a elements que tots els anys es repetiran a la cavalcada del dia 5 de gener el consistori n’ha adquirit una.

“València es mereix una cavalcada de reis de primera categoria, que estiga a l’altura de la nostra ciutat i de la il·lusió de tots els xiquets i xiquetes que cada any omplin els nostres carrers per vore arribar els reis d’Orient”, ha explicat el regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, qui ha anunciat que “enguany la cavalcada experimentarà una gran revolució en l’animació i comptarà amb inversions com l’adquisició d’esta carrossa, que redunda en l’augment del patrimoni festiu de la ciutat de València”.

La de l’estrella de Nadal “és una primera inversió per garantir que l’Ajuntament compte amb carrosses i elements icònics per a la cavalcada de reis”, ha explicat Fuset. L’estructura tindrà unes dimensions de quatre metres d’alt per sis de llarg i portarà il·luminació. La tracció anirà a càrrec de dos bicicletes d’estil retro i les persones que les porten duran una indumentària d’acord amb eixe estil, amb botes, gorra i ulleres d’aviador, gavardines, pantalons, camisa i un cenyidor amb ales.

El pressupost total és de 15.012 euros. El dissenyador de la carrossa, Ricardo Alcaide, ha fet falles i és autor de diverses decoracions, carrosses i tematitzacions.