L’Ajuntament de València col·labora amb l’Associació Cultural El Camí del Sant Grial en l’obertura d’Aula Grial en Any Jubilar

0
399

València compta amb un centre d’interpretació del Sant Calze de la Catedral de València i del Camí del Sant Grial en Any Jubilar. Gràcies a la unió de sinergies entre Emiliano García (regidor de turisme i president Fundació Visit València), Antonio Bernabé (director-gerent Fundació Visit València), la Dra. Ana Mafé García (presidenta de l’Associació Cultural El Camí del Sant Grial) i Alicia Palazón (directora de contingut d’Aula Grial) s’inaugura aquest espai cultural per a acollir als pelegrins.

En la inauguració han estat presentes tots ells a més de don Álvaro Almenar Picallo. El Custodi Zelador del Sant Calze de la Catedral de València ha valorat molt positivament aquesta unió entre els membres de l’associació i l’Ajuntament de València.

Per grups de fins a quatre persones s’han realitzat les oportunes declaracions enfront dels mitjans. En elles s’ha incidit en la importància que València siga una ciutat d’acolliment de pelegrins l’any Jubilar.

Des d’Aragó també han vingut a la reobertura d’Aula Grial donya Rebeca Ruiz responsable de Jacetania Express, vicepresidenta de l’Associació, així com don Jesús Gimeno, secretari de l’Associació i regidor de Ciutadans a l’Ajuntament de Massamagrell.

Gràcies a AULA GRIAL pelegrins, curiosos, visitants i els propis valencians tindrem l’oportunitat de conèixer la història d’aquesta sagrada relíquia. Peregrinar en família al centre és una de les apostes de l’Associació Cultural El Camí del Sant Grial per a intentar pal·liar la situació en els comerços del centre.

Dins de les noves oportunitats de desenvolupament per a la Comunitat Valenciana, comenta la Dra. Mafé, “considerem que la posada en marxa del projecte europeu del Camí del Sant Grial haguera d’estar en l’agenda del pla de recuperació del Govern perquè donarà treball a més de 500 famílies en els pròxims tres anys”. Aquest megaprojecte internacional és una gran oportunitat per a València.