Xavier Herrero serà l’artista de les falles Marqués de Montortal – Berni Català i Lluís Oliag – Mariola Granada

0
351

Les comissions Marqués de Montortal – Berni Català i Lluís Oliag – Mariola Granada van firmar la passada setmana el seu compromís amb l’artista faller Xavier Herrero per a l’exercici de 2018.

L’artista faller ha renovat el seu contracte amb la falla Lluís Oliag – Mariola Granada, mentres que s’estrenarà en la demarcació de Marqués de Montortal – Berni Català.

“La Falla Lluís Oliag – Mariola Granada és la segona vegada que la farem. La il·lusió que transmet en cada acte i les ganes de disfrutar del seu monument ens la contagien en cada momento”, va explicar Herrero.

D’altra banda, l’artista faller també va destacar la importància d’haver aterrat en la Falla Marqués de Montortal – Berni Català: “Es una gran aposta del nostre taller per a aconseguir un èxit a València de la mà d’una comissió que aposta pel monument i pel seu enginy i gracia”.

Xavier Herrero compta amb una dilatada experiència que li ha portat a consolidar-se com un dels artistes més fiables i que és sinònim de professionalitat i creativitat.