L’Apuntà de Mistral Murta deixa prop de mig centenar de nous fallers i falleres

0
818

L’Associació Cultural Falla Mistral Murta ha celebrat este diumenge la festa de l’Apuntà, una jornada en la qual la comissió obri les seues portes per tal que tot el món tinga l’oportunitat de conèixer la falla per dins i prove l’ambient faller abans d’unir-se a ell. Després del dia de convivència, han sigut prop de mig centenar de persones les que han acabat per apuntar-se a esta comissió del barri de Benimaclet.

La festa de l’Apuntà ha comptat amb un Quint i Tapa organitzat per la delegació de festejos, així com amb diversos campionats de jocs de taula i un menjar de pa i porta en la qual tot el veïnat estava convidat a participar.

La comissió infantil també va tindre una jornada plena d’activitats, ja que les delegades van organitzar partides de bitlles, carreres de sacs, diversos jocs i es van pintar les cares entre totes i tots. A més, la falla els va convidar a una “macarronà” i a un xicotet berenar per a aquells infantils que encara tenien ganes de més.

El nou president de l’Associació Cultural, José Francisco Serrano, ha assegurat que està “molt satisfet amb el resultat de l’Apuntà” i ha afirmat que “ja s’estan pensant en més activitats noves per a atraure a nous fallers i falleres a la comissió”. “Si hem aconseguit quasi cinquanta persones en un sol dia significa que la nova Junta Directiva ha començat pel bon camí”, ha assenyalat el president.

Està previst que el pròxim esdeveniment que organitze l’Associació Cultural siga la tradicional festa de Sant Joan del pròxim mes de juny.