Les components de la Cort d’Honor Infantil 2020 ja han conegut les teles dels vestits oficials

0
169

Companyia Valenciana de la Seda ha sigut l’encarregada de teixir les teles dels dos vestits oficials que lluiran les pròximes falles 2020 la Cort d’Honor de la Fallera Major Infantil de València.

La qualitat de la tela del primer vestit és 100% de seda natural. Tant l’ordit com les trames són de seda. El dibuix, de nom “Monet”, ha sigut seleccionat del nostre ampli arxiu familiar d’esbossos i documents tèxtils. De finals del segle XIX i aplicat al disseny de hui dia, s’ha teixit per a aquesta gran ocasió, vestir a la Cort Infantil de la Fallera Major Infantil de València.

D’inspiració centre europea, el dibuix es caracteritza per un centre floral rematat amb una llaçada en metall or i acompanyat d’una orla vegetal. Aquesta seda està confeccionada amb dotze colors diferents de trama, tots ells combinats amb els fons i aportant tons vius i alegres per a les dotze xiquetes.

Els colors triats per a aquest teixit són:

Nacre per a Amelia Ricart i Carla Sahuquillo

Oliva per a Blanca Chaparro i Carla López

Coral per a Gabriela García i Martina Bellver

Vasarely per a Sara Rivas i Claudia Guillén

Bordeus per a Cristina Patricia i María Ayora

Blau Pèrsia per a Natalia Vilanova i Begoña Bonastre.

Per al segon vestit, lluïran el dibuix “Ramitos”, un teixit de raió de fibra natural composat per huit colors diferents de trama. Aquest dibuix té com a element principal les flors en diferents colors sobre una base de fulles que aporten llum i relleu.

Els colors triats per a aquest teixit són:

Turquesa per a Amelia Ricart i Carla Sahuquillo

Salmó per a Blanca Chaparro i Carla López

Peridot per a Gabriela García i Martina Bellver

Núvol per a Sara Rivas i Claudia Guillén

Porcellana per a Cristina Patricia i María Ayora

Vainilla per a Natalia Vilanova i Begoña Bonastre

Dues teles elegants i alegres per a les xiquetes que componen la Cort d’Honor de la Fallera Major Infantil de València 2020.