Les Falleras Majors i les seues Corts ja tenen les seues peinetas oficals

0
387

Orfebres Peris Roca i Flor d’Aigua han realizado con maestría las piezas para las Falleras Mayores y sus Cortes de Honor.
El Centro de Artesanía de la Comunidad Valenciana ha vuelto a acoger una de las presentaciones de la indumentaria oficial de las Fallas 2018. Emplazamiento más que acertado para esta cita social por ser el espacio de los maestros que, generación tras generación, pasan el legado de nuestra tradición e Historia con el trabajo de sus manos. Y anoche lo pudimos comprobar de nuevo en una entrañable fiesta donde las peinetas fueron las protagonistas.
Orfebres Peris Roca i Flor d’Aigua han realitzat amb mestratge les peces per a les Falleres Majors i les seues Corts d’Honor.
El Centre d’Artesania de la Comunitat Valenciana ha tornat a acollir una de les presentacions de la indumentària oficial de les Falles 2018. Emplaçament més que encertat per a aquesta cita social per ser l’espai dels mestres que, generació després de generació, passen el llegat de la nostra tradició i Història amb el treball de les seues mans. I anit ho vam poder comprovar de nou en una entranyable festa on les peinetas van ser les protagonistes.
Dues signatures de prestigi Flor d’Aigua i Orfebres Peris Roca s’encarreguen enguany del disseny i realització de les peinetas que portaran Rocío Gil Uncio i Daniela Gómez dels Àngels com a Fallera Major i Fallera Major Infantil de València en el 2018. Models exclusius l’elaboració dels quals hem seguit d’a prop per a no perdre detall.
Flor d’Aigua s’encarrega de les peinetas de la Fallera Major de València, tant les del primer com del segon vestit oficials. Rocío Gil Uncio portarà en la seua exaltació una peça amb forma i dibuix inspirats en el Espolín Fallera Major, de la col·lecció “Espolines” d’aquesta signatura amb acabat or mat. La segona peineta reprodueix a l’Ángel Custodie de València amb uns dracs mitològics i una forma recuperada d’antany.