Les falles de Torrent arrepleguen els premis a l’ús del valencià en els llibrets

0
218

Vicente Caballer es retira amb una mascletà nocturna en la falla Sant Valeriano strong>

Les falles de Torrent calfen motors per a celebrar la setmana gran i durant el passat cap de setmana l’activitat no ha parat. El diumenge a la vesprada, la Generalitat Valenciana va concedir el premi a l’ús del valencià en els llibrets a sis comissions falleres. Les falles que van arreplegar aquests reconeixements van ser: Carrer Benemèrita Guàrdia Civil, Avinguda, Plaça Sant Roc, Sant Valeriano, Ramón y Cajal i Sant Gregori.

D’altra banda, les falleres majors de Torrent, Carmen Raga Ortí i Leyre Gallego Ruiz, al costat de les seues corts d’honor, van visitar el diumenge al matí l’exposició del Ninot de València. Una jornada molt divertida i que és un preàmbul a tots els actes de l’agenda fallera.

Comiat de Vicente Caballer
Un dels grans mestres pirotècnics, Vicente Caballer, es retira amb una gran mascletà nocturna en la falla Sant Valeriano. L’espectacle, que tindrà lloc a les 23 h del dia 19, s’ha avançat pensant en el descans del veïnat. La mascletà comptarà amb grans sorpreses, molt de color, efectes i un final apoteòsic.