Les falles y #bufandafallera presents en Firalboraia

0
99

Alboraia ha posat fi a Firalboraia 2017 amb un enorme èxit de participació i assistència de veïns i turistes. La gran festa del comerç i artesania, organitzada per l’Ajuntament d’Alboraia, ha congregat en la seua tercera edició, celebrada durant els dies 20, 21 i 22 d’octubre, a una gran quantitat de veïns, visitants i turistes que han pogut gaudir de l’àmplia varietat d’activitats oferides.
D’aquesta manera, els més de 40 estands que van conformar el sector del comerç i artesania, els camions de menjars Food Trucks, els tallers i jocs infantils, balls regionals, exposicions de vehicles o la desfilada d’indumentària valenciana organitzat per la Goya més que fils, entre moltes altres iniciatives que van compondre enguany Firalboraia 2017, van anar els grans atractius que van reunir a veïns i turistes en un ambient festiu.

L’esdeveniment va comptar amb la presència d’importants personalitats de l’àmbit polític. D’aquesta manera, l’alcalde d’Alboraia, Miguel Chavarría, i la Corporació Municipal, van estar acompanyats per la diputada en les Corts Valencianes, Mercedes Caballero i el també diputat autonòmic en les Corts, Manolo Mata; així com altres representants de municipis de la comarca de l’Horta Nord com Albuixec i Almàssera, entre uns altres.

Cal destacar que en el desfil i en l’estand de la Goya més que fils, han estat presents els articulos de #bufandafallera by Amparo Galvez, tant les bufandes com els complements han sigut un gran reclam per als assistents a Fira.

La Associació de Comerciants i Hostalers d’Alboraia (CALÇ) i l’Associació Comprat de Venda Directa d’Alboraia (Amevendia) han col·laborat durant aquesta nova edició de Firalboraia 2017. La iniciativa, a més, ha comptat amb ajudes de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball i el suport de Metrovalencia, el Servei Municipal d’Informació al Consumidor (SMIC) i el Mercat Municipal d’Alboraia.