Les fogueres de promoció per Lyon

0
325

La plau de la République ha congregat a milers de ciutadans i turistes que han volgut gaudir d’una original jornada festera al costat de la comitiva alacantina.

La promoció de la festa a Lió ha començat la seua segona jornada amb els preparatius per a la desfilada que s’ha celebrat pel centre de la ciutat. Des de ben d’hora, les nostres candidates al títol de bellesa del foc d’Alacant i els seues dames d’honor 2018, ajudades per membres de la Federació dels Fogueres de Sant Joan i indumentaristas, s’han pentinat i posat la mantilla per a vestir-se amb el vestit de núvia alacantina.

Les candidates adultes han desfilat pels carrers més cèntrics de Lió acompanyades per Sofia Escoda, bellesa del foc d’Alacant i els seues dames d’honor, el vicepresident i diputat de Promoció Turística, Eduardo Dolón; el regidor de Festes de l’Ajuntament d’Alacant, José Ramón González i el president de la Federació dels Fogueres de Sant Joan, Manolo Jiménez.

Una colla de dolçaina i tabalet ha amenitzat la jornada promocional, en la qual s’han repartit 20.000 fullets informatius sobre la festa dels Fogueres de Sant Joan i s’ha visitat el monument fogueril, situat en la Plau de la République i que ha sigut creat per l’artista alacantí, Federico Molinero.