La Falla Berni presenta els seus esbossos per a 2022

0
429

La nit del dissabte 20 de novembre va tenir lloc l’acte de presentació d’esbossos en el casal de la Falla Berni, en els quals els seus representants van descobrir les que seran les seves falles per a març 2022. La Falla Berni està preparada per a presentar així un any enginyós, amb una composició fresca i dinàmica, com ja ens va demostrar l’any passat.

Luis Enguídanos Montoro, en el cas de la falla gran, i Jose Fuster García, en el de la infantil, van revelar els seus projectes. Aquests han sofert una important injecció econòmica gràcies a l’esforç d’aquests dos anys d’aturada per la pandèmia de la COVID-19.

ESBÓS FALLA GRAN:

“Ferides de guerra”, és la proposta de l’artista faller, Enguídanos Montoro per a l’encreuament. La Falla gran està composta per un gran bust grec, amb mirada desafiente, acompanyat per 4 guerreres i animals mitològiques de diferents àmbits en posició d’alerta i preguntant-se el sentit que té la guerra ara i sempre. En les bases de la falla es trobaran en clau d’humor, les guerres que solem afrontar en el nostre dia a dia; tot això modelatge i pintat, amb el seu inconfusible, modern i elegant estil que posseeix.

ESBÓS FALLA INFANTIL:

D’altra banda, “Depoble.som” és el nom que Fuster García ha sobrenomenat a la Falla Infantil. Mitjançant la seva obra fallera ens convida a viatjar, sense moure’ns de la Falla Berni, per diversos pobles de la geografia espanyola amb un somriure en la boca. Aquestes poblacions tenen nomenclatures una miqueta curioses i còmiques. Segur que el nom d’algun d’ells no sabies ni que existia, però és cert, són reals.