Les indumentària valenciana en la revista de moda «Harper´s Baazar»

0
814

Marina Civera i la seua cort d’honor promocionen la indumentària valenciana en la revista “Harper’s Bazaar”

La revista de moda «Harper’s Bazaar» inclourà en el seu número de setembre un article en el qual Valentine Bouquet, model d’alta costura, apareixerà lluint creacions de dissenyadors internacionals acompanyada de la fallera major de València , Marina Civera Moreno i la seua cort d’honor.

El reportatge ,a més coincideix amb la publicació d’un altre sobre indumentària valenciana en la portada de la revista de Korean Air.

La publicació, va desplaçar un equip a València, coordinat pel director artístic Piet Paris que va realitzar fotos i vídeo per a la versió holandesa de la revista. En els escenaris més típics del centre de València, la model i les falleres van interactuar en la sessió fotogràfica amb l’objectiu de cercar una fusió entre tradició i modernitat.

La indumentària valenciana estarà present fins i tot en una picada d’ullet en la pròpia model, el pentinat del qual estava inspirat en les tres ratlles del tocat valencià.

La iniciativa que compta amb el suport de l’Agència Valenciana de Turisme, servirà per a fer promoció dels aspectes més importants de la festa fallera, la indumentària i també de la ciutat de València.