Les places que has de visitar aquestes Falles 2019

0
651

Falles històriques, falles solidàries, falles dedicades al València C. F…aquestes són algunes de les falles que no hauries de perdre’t durant els pròxims dies.

Quan queden poques hores perquè arranquen els dies grans de la festa, i per a veure al carrer acabats els treballs dels artistes fallers, et recomanem algunes de les Falles que no hauries de perdre’t durant aquests dies.

Falla Plaça de la Reina- Paz- San Vicente “Amunt !100 anys de futbol”

Si eres un amant del futbol, i valencianista per damunt de tot, no has de perdre’t la proposta de la falla Plaza de la Reina- Paz- Sant Vicent dels artistes Ceballos i Sanabria que dediquen la falla infantil al centenari del València C. F. A més si tens l’ocasió gaudeix del seu fantàstic llibret, un àlbum amb la seua col·lecció de croms.
Esbós de la falla de Ceballos i Sanabria

Convent Jerusalén-Matemático Marzal. El musical de Pere Baenas.

Si t’agrada Broadway i vols gaudir de tota la màgia del Rei León, Cats o Grease, la falla Convent Jerusalem està dedicada al gran art dels musicals. Amb 20 metres d’altura la falla guanyadora del primer premi de la secció especial 2018, enguany tornarà a sorprendre els visitants amb els seus sorprenents volums i el seu enginy i gràcia.
Ninots de “El Musical” de la falla Convento

Procés Creatiu de Latorre i Sanz i Pichiavo.

La falla municipal “Procés Creatiu”, està inspirada a la Grècia clàssica, però l’avantguarda està assegurada gràcies al treball dels artistes urbans Pichiavo i els seus grafitis; en la pintura a més van participar la Fallera Major de València, Pere Fuset i Joan Ribó, entre altres.

Les autoritats municipals al costat de Pichiavo pintant la falla municipal

Falla El pilar “60 falles especials”.

La històrica falla El Pilar compleix 60 anys plantant en especial i per a això plantarà una falla de Paco Torres on la manipulació és la protagonista com a concepte a tots els nivells. La proposta “Qui mou els fils?” té un pressupost de 165.000€.
Imágenes de la plantà de Na Jordana

La Paradeta de Flors nº 14.

La falla municipal infantil, obra de Cap de Suro, és un homenatge als llocs de flors que es troben en la Plaça de l’Ajuntament, serà una falla interactiva que podrà fer-se olor, interactuar amb ella a través d’aplicacions mòbils i a més comptarà amb una banda sonora pròpia gràcies a la cançó composta per Carmela en Drama.
Cap de Suro en el taller amb la Paradeta de Flors nº14

Manolo Algarra i Maestro Gozalbo- Conde Altea.

El binomi Algarra-Maestro Gozalbo és sinònim d’èxit. L’artista pretén revalidar el primer premi en la categoria de plata aconseguit les falles passades i amb el lema “Ambicions” ens traslladarà a l’Antic Egipte amb un presupost de 76.300.00€.