Les associacions de veïns i col·lectius de Torrent celebren les seues festes

0
713

Les associacions de veïns i col·lectius de Torrent celebren les seues festes. El passat cap de setmana, coincidint amb l’inici de les festes patronals, l’Associació de Veïns El Vedat, l’Associació de Veïns Nicolás Andreu i els veïns del Pantà van tenir un cap de setmana de celebració. L’Associació d’Alcohòlics Rehabilitats de Torrent i Comarca, ARTIC, també va aprofitar aquests dies d’estiu per a celebrar el seu tancament de curs. La urbanització Mes de don Pedro celebrava un cap de setmana abans el seu IX Concurs d’Espantaocells.

L’AV El Vedat va celebrar, divendres passat a les 18.30 hores, la gran Festa del Vedat. Veïns i veïnes de la zona van gaudir d’un sopar de sobaquillo i del Cinquè i Tapa organitzat per l’associació. Els més xicotets van poder divertir-se amb diferents jocs populars i, per a acabar la nit, tots i totes van gaudir de la música rockabilly de The Hound Dogs.

D’altra banda, la fundació Unitat Residencial El Pantà de Torrent va celebrar el dissabte el seu 50 aniversari. L’associació de veïns va organitzar un acte per a homenatjar els seus presidents i recordar els anys de convivència i festes de la urbanització. El col·lectiu va reunir els seus socis, tant actuals com anteriors, i va reconèixer als sis presidents que ha tingut l’entitat. A l’acte van acudir diferents representants de l’Ajuntament. Entre ells, el regidor de Festes, Pascual Martínez, que va voler felicitar l’entitat per la seua trajectòria dels últims 50 anys.

L’Associació de Veïns Nicolás Andreu, per part seua, va celebrar un sopar el dissabte en la seua seu per a festejar l’arribada de l’estiu. Com cada any, els veïns i les veïnes de la zona es van ajuntar i van gaudir d’un gran sopar en la qual van celebrar formar part de l’associació.

Aquestes festes se sumen a les celebrades a la urbanització Més de don Pedro, que un cap de setmana abans gaudia del seu IX Concurs d’Espantaocells, una divertida tradició que forma part del seu programa de festes d’estiu. Allí es van repartir premis a les millors creacions i es va gaudir d’un agradable berenar entre veïns.

Però les associacions de veïns no van ser les úniques protagonistes del cap de setmana. L’Associació d’Alcohòlics Rehabilitats de Torrent i Comarca, ARTIC, també va convertir el cap de setmana en una festa. Els membres de l’entitat es van ajuntar el divendres per a gaudir d’un sopar en les instal·lacions de l’associació com a tancament del curs.