Les Candidates lluïxen les seues millors gales en la Gala del Port 2017

0
109

El Castillo de Santa Bárbara va ser testimoni de la tradicional Gala del Port on les Candidates al títol de Bellesa del Foc d’Alacant i les seues Dames d’Honor 2017 van lluir les seues millors gales sobre una passarel·la de més de 100 metres.

Els encarregats de presentar l’acte davant de més de 5000 persones congregades al llarg de tot el passeig marítim van ser Luis Gómez de la Foguera Port d’ Alacant i Ángela Pantoja de la Foguera Avinguda de Loring Estació.

Els membres de les diferents comissions de Fogueres no van faltar a esta cita anual. Com cada any, els foguerers abriguen i mostren el seu afecte totes les representants dels Fogueres amb els seus aplaudiments i els seus millors elogis. Les Candidates no van ser les úniques protagonistes de la nit, ja que Ana Betlem Castelló, Bellesa del Foc d´Alacant i les seues Dames d´Honor van il·luminar tots els assistents allí presents. L’empresa valenciana pionera en l’ofici de la seda valenciana, Vives i Marí va ser l’encarregada d’obsequiar a les representants del foc amb les teles dels vestits que van lluir durant l’acte.

L’Hotel Meliá va acollir el sopar posterior a la passarel·la adulta, igual que el ball. L’alcalde d’Alacant, Gabriel Echávarri i Ana Betlem Castelló van ser els primers a inaugurar la pista amb el vals, a què es van unir les Dames d’Honor de la Bellesa del Foc d’ Alacant, Candidates i Presidents.

Les Candidates Infantils il·luminen el Port d’Alacant

Les Candidates al títol de Bellesa del Foc d’Alacant i les seues Dames d’Honor van lluir la nit del 5 de maig les seues millors gales en la Gala del Port Infantil 2017.

Gema Santamaría de la Foguera Florida Portazgo i Nerea García de la Foguera Francisco Albert van ser les encarregades de presentar l’acte i guiar amb la seua veu a les 83 Candidates Infantils.

Les xiquetes van estar abrigades en tot moment per les seues respectives comissions, ja que al voltant de 4.000 foguerers van demostrar el seu suport i afecte les xicotetes durant tot l’acte.

Així mateix, Adriana Nicolás, Bellesa del Foc Infantil d’Alacant i les seues Dames d’Honor van lluir esplèndides i van contagiar la seua emoció a tots els allí presents.

Després de l’acte, les Candidates Infantils junt amb els seus Presidents van acudir a l’Hotel Meliá per a continuar disfrutant d’una nit inoblidable al ritme de la millor música.