Ana Suria guanyadora del premi “Una de Primera”

0
235

L’acte va tenir lloc en el restaurant ORIO Gastronomia Basca

El 14 de gener va ser un dia especial per a Ana Suria, Gerent i Propietària del reconegut Celler Pago de Tharsys, ja que la Federació de Falles 1ºA li va atorgar el tradicional premi “Una de Primera” per la seua dilatada i brillant trajectòria professional en el sector empresarial valencià.

A l’esdeveniment va assistir les 13 falleres majors de les comissions que conformen la Federació, el regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, i la fallera major de València, Rocío Gil; qui a més es va encarregar de lliurament el guardó. Després de la celebració, es va realitzar el vi d’honor i un sopar on la fusió de la gastronomia basca i valenciana va ser apreciada per tots.

“Una de Primera” naix del esforç d’aquesta Federació per promocionar les Falles i la cultura valenciana.

Ana Suria, enòloga i farmaceuta, va iniciar la seua trajectòria professional en direcció tècnica de diversos cellers i cooperatives de la nostra regió fins que va muntar el seu propi projecte, Pago de Tharsys. Suria ha compaginat este somni amb la presidència de FEREVIN (Feria Requenense del Vino), fins a 2013, un lloc en la junta directiva de l’Associació d’Empresàries i Professionals de València (EVAP), i des de desembre de 2017 la presidencia de l’Asociación Ruta del Vino Utiel-Requena