Les Fallas Mestalla – Benimaclet presenta sus esbossos

0
436

L’Agrupació de falles Mestalla-Benimaclet va celebrar l’acte de Presentació d’Esbossos per a donar a conèixer les falles que plantaran les dinou comissions que la integren. El lloc escollit per a la presentació va ser la llar parroquial de Benimaclet.

A l’aire lliure, es van presentar els fantàstics esbossos pels quals cada falla aposta per a alçar-se amb els primers premis de les seues respectives seccions durant les falles 2019. Tots els representants de cada comissió van posar amb els seus esbossos per a realitzar-se diferents fotografies i atendre a tots els que s’interessaven per conèixer les falles que estan preparant els seus artistes fallers.

El President de l’Agrupació, Jose Luis Belver, qui s’estrena enguany en el càrrec, va poder dirigir-se als presents mostrant la seua il·lusió i esperança cara a la cada vegada més propera setmana fallera. Dipositant tot el seu entusiasme en les falles que es plantaran en la seua agrupació aquest exercici.

La Fallera Major Infantil de València, Sara Larrazábal i Bernal, i la seua Cort d’Honor van assistir a conèixer aquests esbossos i a acompanyar a l’Agrupació Mestalla – Benimaclet en aquest acte. Tampoc van faltar a l’esdeveniment dos dels delegats del sector Pla del Reial Benimaclet, Ángel Santamaria i Jorge Oltra, els qui al costat de Sara i Jose Luis, van posar amb els màxims representants de totes les comissions i els seus esbossos.

Un matí de germanor fallera per a aquesta agrupació que ja ha donat a conèixer les seues falles per a 2019, esperant aconseguir els millors resultats per a veure recompensat el dur treball dels seus artistes fallers que any rere any amb el seu esforç i dedicació els fan arribar fins a alló més alt.

Fotos: Josep V. Zaragoza