José Pastor Gimeno, reelegit President de l’Agrupació de Falles del Marítim

0
507

El casal de la Falla Sant Rafael – Antón Martí va acollir ahir, 27 d’abril, l’Assemblea de tancament i d’obertura d’Exercici de l’Agrupació de Falles del Marítim.

En la primera Assemblea Ordinària es va donar per conclòs l’Exercici amb la lectura i aprovació de l’Informe Econòmic de l’Agrupació i amb l’agraïment a totes les persones que han fet possible enguany. A continuació va tindre lloc l’Assemblea de Presidentas/es Extraordinària amb l’elecció del President de l’Agrupació per al pròxim exercici 2017 – 2018 com a únic punt del dia. L’única candidatura va ser la realitzada per José Pastor Gimeno, faller de la Falla Progres – Teatre de la Marina i President d’esta Agrupació.

Els Presidents de les 46 falles que formen l’Agrupació de Falles del Marítim van triar per unanimitat, i per segon any consecutiu, a Pepe Pastor com a President de l’Agrupació. Per a acabar, Pepe Pastor va agrair als Presidents la confiança depositada un any més en el seu càrrec com a President i va animar a tots a treballar amb esforç i dedicació per la festa fallera.