Les Falleres Majors i les Corts d’Honor 2019 reben els adreços de Art Antic

0
608

La firma Art Antic ha sigut l’encarregada d’elaborar estos dissenys de la indumentària oficial

Les Falleres Majors de València i les seues Corts d’Honor continuen rebent tots els elements únics que lluiran al llarg del seu regnat, de la mà dels indumentaristes oficials. Dins dels actes d’entrega, ahir va ser el torn d’Art Antic, firma encarregada de l’elaboració dels adreços.

Durant l’acte, les màximes representants de les Falles 2019 van rebre els adreços que lluiran amb el segon vestit oficial dissenyats per Valentia, segona firma d’Art Antic. “El disseny, l’essència, i els detalls propis del taller d’orfebreria s’acosten a tots els públics en peces que mantenen la qualitat, el cuidat i l’estima del treball ben fet”, senyala el responsable de la joieria, Jose Alabadí.

Per la seua banda, les xiquetes de la Cort d’Honor Infantil 2019 lluiran un adreç de ‘a tres’ compost per un fermall, arracades, joc d’agulles i una manilla en compte de la tradicional polsera. Es tracta d’un model tradicional que, com explica Alabadí, manté l’essència de la tradició valenciana amb guix blanc que els dota “d’una lluminositat especial que farà brillar a totes i cadascuna d’elles amb llum pròpia”.

Per a les components de la Cort d’Honor Major la firma ha creat un disseny que manté la línia clàssica de la tradició on destaquen les pedres quadrades color maragda i els guixos blancs, amb penjolls de perla natural.

Els dos adreços estan banyats amb or i a més les xiques lluiran al coll un collar de boles de nacre amb la imatge de la Mare de Déu dels Desemparats, regal d’Art Antic per a les màximes protagonistes de les Falles.

Des de 2001, Art Antic són els encarregats de la realització i conservació dels adreços de les Falleres Majors de València i les seues Corts d’Honor i des de 2010 també de les joies que les màximes representants llueixen amb el segon vestit oficial.

Fotografies: Armando Romero.