Álvaro Guija presenta els projectes 2017 per a Gil Sumbiela

0
581

La nit del divendres 21 d’octubre, en el casal de la Falla Periodista Gil Sumbiela-Azucena, tenia lloc la presentació de projectes per a les Falles 2017.

La comissió confia en l’artista Álvaro Guija la realització de la falla infantil, per quart any consecutiu, i el mateix artista debuta en la demarcació amb la realització de la falla gran.

bocetos17gilsumbiela-2

Falla infantil “Un viatje inesperat”

De xicotets sempre hem somiat amb fer grans viatges i viure moltíssimes aventures.

Fer un viatge espacial i trobar-nos un amic extraterrestre o ser un explorador a la Selva Amazònica i conèixer els animals exòtics que allí viuen.

Un altre viatge somiat es solcar els grans mars com un mariner fent-li cas a la rosa del vent.

Hi ha viatges molt divertits com els que poden viure a les atraccions de la fira; i viatges atrevits com pujar als arbres com si foren micos.

Alçar-se a la mitja nit per a anar a fer pipí també pot ser un viatge de lo mes intrigant.

Esperar que el semàfors es fique en verd per a creuar el carrer a soles en mostra que ja som fadrins.

Com vegem a questa falleta, els mes xicotets tenen una altra mirada de lo que a les distancies es refereix.

bocetos17gilsumbiela-3

Falla grande “Barbaritats”

Els Víkings eren habitants dels pobles Nòrdics. Saquejaren tot el que pogueren al seu pas, cometent un sense fi de barbaritats i actes vandàlics.

Han passat molts anys des d’eixa època, però si ho mirem des de cert punt de vista, tot això no ha canviat tant, encarta que són altres els personatges que ara ens saquegen i ens espremem al màxim com són els nostres polítics, els banquers, les grans empreses del sistema…

Seguim vivint com hi ha gent que mor de la fam, altres viuen al carrer, continuem tenint uns milions de parats i tot per culpa de les mateixes persones. Ja no son Víkings, són gent civilitzada que porta vestit i corbata… Com podeu vore les barbaritats continuen a la ordre del dia.

bocetos17gilsumbiela-4