La Falla San Isidro ha creat els premis Sidret

0
259

La Falla San Isidro ha creat els premis Sidret amb la intenció de premiar la labor de les falles i col·lectius orientada a millorar la qualitat de vida dels valencians.

Es podrà optar a dues categories i les candidatures podran ser presentades per qualsevol persona o col·lectiu valencià que siga coneixedor aquest tipus d’iniciatives.

Premi Sidret “Compromís Faller”, dirigit a reconèixer la labor d’una comissió fallera que haja desenvolupat un projecte rellevant en l’àmbit del compromís i la responsabilitat social. Aquest premi s’inspira en els valors de compromís i treball honest i desinteressat que per a la falla representa Francisco Pastor.

Premi **Sidret “Llegat de Somriures”, dirigit a reconèixer la labor de particulars, associacions, institucions i empreses que hagen dut a terme projectes rellevants en l’àmbit del compromís i la responsabilitat social. Aquest premi s’inspira en els valors d’alegria, optimisme i força de voluntat per a millorar que per a la falla representa Maite Fernández