Les Falles de València protagonitzen el cupó del 19 de març de la ONCE

0
493

La ONCE presenta el cupó del 19 de març

La coincidència de la presentació del cupó de la ONCE dedicat a les Falles de València amb el Dia Internacional de les Dones ha convertit el tradicional acte previ a la setmana fallera en una reivindicació de la igualtat entre gèneres, dels drets de les dones, la inclusió i la no discriminació entre homes i dones. El cupó recull la imatge de la cremà de la falla municipal del 2018 capturada pel fotògraf de Junta Central Fallera, Armando Romero.

A l’acte han assistit les Falleres Majors de València, Marina Civera i Sara Larrazábal, a més del regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset. També ha acudit una ampla representació del Grup Social ONCE, encapçalada per Patricia Sanz Cameo, vicepresidenta del Consell General, que ha tingut majoritàriament presència femenina.

L’alcalde de València, Joan Ribó, ha agraït a la ONCE la seua “nova aportació a la festa gran de València, amb eixos cinc millons i mig de cupons anunciadors que culminen tot un treball per la seua part per fer de les Falles de València una celebració verdaderament inclusiva que arribe a tots i a totes i en la qual tot el món puga participar i gaudir”.

Fotografies: Armando Romero