Els xiquets de Bunyol, protagonistes del seu propi Survival Zombie la vesprada d’Halloween

0
406

El pròxim 31 d’octubre tindrà lloc l’I Survival Infantil amb motiu de la nit d’Halloween.

Una iniciativa que arranca per primera vegada enguany, però que tracta de continuar el Survival Game que porta realitzant-se a Buñol des de fa dos edicions i que tant èxit està despertant entre la comunitat zombie.

Marta Pérez, regidor de Joventut de Buñol, ha informat de que es tracta d’un joc enfocat a xiquets d’entre 7 i 15 anys, i que es desenrotllarà en la Plaça Vendes de 18 a 20h, per a continuar amb el típic Passadís del Terror de la Falla Vendes de la localitat. “Enguany hem volgut dedicar un dia especial de Survival Game per als més menuts, ja que no poden participar en el Joc per a majors, i què millor que fer-ho en el dia d’Halloween”, ha sentenciat.

Este I Survival Infantil, organitzat per la Comissió Zombie i la Falla Vendes de Buñol, pretén que els més menuts perden la por, “y que comencen a veure el terror com un joc, tindran diverses etapes que completaran en el seu passaport, tal com és el Survival Game per a mayores”. Pérez ha matisat que els xiquets de 7 a 12 anys hauran d’anar acompanyats d’un major d’edat, mentres que els de 12 a 15 anys no, a més tots amb roba còmoda. “Viviremos moments molt divertits on xiquets i majors disfrutaran al gran de les hores prèvies al passadís del terror que tots els anys organitza la Falla Ventas”.