Les Falles s’ajornen pel coronavirus

0
318

El Ministeri de Sanitat, la Generalitat Valenciana i l’Ajuntament de València arriben a un acord per a ajornar les Falles 2020 per a evitar que els contagis de Coronavirus augmenten en les aglomeracions que es produeixen a la Ciutat de València durant la setmana fallera.

Des que va esclatar la crisi del coronavirus a Espanya les Falles han estat en el punt de mira de les autoritats. A pesar que la idea inicial tant des del Govern central com l’autonòmic era donar llum verda a la celebració, finalment les Falles 2020 no podran celebrar-se.

Així s’ha anunciat aquesta vesprada després de la reunió entre el Ministeri de Sanitat i el Consell. Durant aquesta trobada s’han estudiat totes les possibles mesures a prendre respecte a la crisi del coronavirus a més de les conseqüències que implicaria la suspensió de les festes valencianes.

Després d’analitzar-se un a un tots els actes que conformen el programa de Falles s’ha optat per la decisió de cancel·lar. El criteri seguit en tot moment ha sigut «la protecció de la salut pública».