Les mascletaes de les Falles de Paiporta es traslladaran al Carrer Jaume I per les pluges

0
418

L’Ajuntament de Paiporta informa a la població que les mascletas de les Falles 2017 es traslladaran al Carrer Jaume I, entre els carrers Montcada i Torrent, a causa de les pluges, que fan impracticable el Barranc de Xiva, lloc tradicional on es portaven a terme cada dia des del 14 al 19 de març. Després de les pluges de la passada nit, que es mantenen encara aquest dilluns, el barranc baixa amb un cabdal important i, encara que la meteorologia millorara en els pròxims dies, és improbable que es puguen muntar focs d’artifici en el seu llit.

Així, es manté la programació com estava prevista, encara que amb el canvi d’ubicació esmentat. Aquest dimarts començarà l’activitat amb la mascletà noctura que dispararà la Falla Jaume I, a partir de les 21.30 hores. Dimecres també hi haurà mascletà nocturna, a la mateixa hora, en aquesta ocasió, a càrrec de la Falla Avinguda Francesc Ciscar – Plaça de l’Església. Dijous dia 16 la mascletà se celebrarà a les 14.00 hores a càrrec de la Falla Verge dels Desemparats – Doctor Fleming i divendres, a la mateixa hora, serà el torn de la Falla Plaça Cervantes. Dissabte dia 18 dispararà la Falla Mestre Serrano – Sant Francesc i Adjacents, i diumenge tancarà l’activitat la Falla Sant Antoni i Adjacents, a les 14.30 hores.

Més endavant, a través dels canals d’informació i les xarxes socials de l’Ajuntament, s’informarà de possibles de canvis, i de la ubicació definitiva dels castells de la Nit del Foc, el proper dia 18.