Arriben les falles a Picanya

0
639

Les Falleres Majors es preparen per viure un any faller replet d’actes i ple d’il·lusió. Així ho expliquen en 7 Televalencia.
Picanya ja viu ambient faller. Recentment, el Centre Cultural va acollir l’Exaltació de les Falleres Majors de 2018. Un acte que va servir com a comiat de les Falleres Majors del passat any, Marta Burgos i Aitana Díaz, elogiades pel seu gran treball i com benvinguda al nou regnat d’Andrea Chust i Marta Sabido. Ambdues van estar al programa ‘Vive las Fiestas’ de 7 Televalencia, programa dirigit i conduït per José González.

Un moment molt emotiu i important per a ambdues, com van ressaltar durant l’entrevista, i que va comptar amb la visita de la Fallera Major Infantil de València, Daniela Gómez, acompanyada de la seua Cort d’Honor i agrupacions falleres de municipis veïns. Però sobretot, van estar abrigallades pels seus familiars i per les agrupacions falleres locals, de les quals van destacar l’agermanament i la unió que hi ha entre les tres Falles de Picanya.

Un dia especial que marca l’inici d’una repleta agenda d’actes que volen i esperen gaudir al màxim. Encara que admeten i coincideixen que esperen amb especial nervis i il·lusió la Cridà i l’Ofrena.