Lliurament d’equipatges pilota valenciana

0
406

Es manté l’elevat nombre de dones i xiquetes que s’han sumat a la pràctica d’este esport

Un altre any més, i com ja és tradicional des de fa 22 anys, comença el campionat de pilota valenciana organitzada per la Junta Central Fallera.

Dijous passat va tenir lloc el lliurament dels equipatges, patrocinats per la Fundació José Luis Lópeza els participants en el campionat de pilota valenciana de la Junta Central Fallera en el Trinquet de Pelayo, un lloc emblemàtic per a tots els amants d’este esport.

A l’acte van acudir la Fallera Major de València, Rocío Gil Uncio i la Fallera Major Infantil de València, Daniela Gómez de Los Angeles, les quals van poder gaudir de dues partides d’exhibició al començament de l’acte.

Tant Rocío com Daniela van fer lliurament dels equipatges als més de 45 equips, 33 majors i 12 infantils, els quals sumen un total de quasi 200 fallers.

Enguany, es manté la tònica de l’any passat, amb un elevat nombre de dones i xiquetes que s’han sumat a la pràctica d’aquest esport tan tradicional de les terres valencianes.

La vertadera acció començara el cap de setmana, diumenge 3 de juny, amb l’inici de la competició, en la qual els millors pilotaris començaren a donar el màxim per a alçar-se amb els títols i arreplegar-los en la Gala de l’Esport.

Recordem que enguany les partides tornen al carrer, disputant-se l’I Campionat de Joc al Carrer, que es disputara durant els mesos de juny i juliol. Després de l’estiu s’organitzaren els tornejos de frontó a mà i mádel, com a aperitiu del tradicional campionat d’escala i corda.

Fallers, va de bo!