La Falla Exposició ja té representants per a les Falles 2019

0
272

La Falla Exposició celebrava el cap de setmana passat el nomenament dels seus màxims representants per a les Falles 2019, un exercici que s’anticipa de canvi i renaixement. Nous artistes, confiança en la màxima categoria i il·lusió desbordada.

La fallera major de la Falla Exposició – Micer Va mastegar – Arévalo Baca és Teresa Aguirre Aguilar, que la descriuen des de dins de la falla com una «veterana fallera». El regnat ho viurà juntament amb Carolina Navarro Navalón, la fallera major infantil de 2019. El president infantil serà Paquito Horta Navarro, mentre que el màxim dirigent de la comissió segueix sent Manolo Mas.
L’acte celebrat en el casal de la comissió va servir per a presentar en societat i signar el projecte tant per a la falla gran com la infantil. Dues cares noves respecte a l’any que ve però dos noms amb molt recorregut faller.

David Sánchez Llongo dóna el salt a Especial amb la falla del sector Pla del Reial-Benimaclet. El seu ascens a la màxima categoria de les Falles de València arriben després d’un 2018 en el qual va destacar el seu treball en la Falla Nova d’Orriols, amb el qual va guanyar el segon premi de Primera A.

Pel que fa a la falla infantil, Exposició s’ha decantat per un vell conegut, al responsable de la seua etapa daurada. Joan S. Blanch. L’artista faller torna a la comissió en la qual va guanyar dos primers premis de secció Especial i altres dues ninots indultats entre 2003 i 2010.