Lora Georgieva va ser exaltada Fallera Major 2017

0
842

Durant la vesprada de diumenge passat 22 de gener, la comissió de la Falla Doctor Manuel Candela-Beatriz Tortosa, va celebrar en la sala d’actes del Caxton College de Puçol, l’acte d’exaltació de la seua Fallera Major, Lora Georgieva Ruseva, que va suposar el tret d’eixida de les festes josepetes amb l’homenatge a la seua màxima representant.

Lola Moscardó va exercir de mantenidora en una cerimònia emotiva, que va recordar els orígens d’esta jove de 25 anys, búlgara de naixement i valenciana de cor, enamorada de la festa fallera.

Georgieva va rebre la banda de mans del president d’esta Associació, Juan José García Balaguer, que l’acredita com a cinquantena sèptima Fallera Major d’esta històrica comissió de prop de 60 anys d’història de València.

La cerimònia conduïda pels presentadors Enrique Requena i Lara Peiró, va estar repleta de valenciania, i va comptar amb la participació dels grups de teatre i de “Tabal i Dolçaina” de la comissió. Per a finalitzar es van fer públic les recompenses que concedix Junta Central Fallera, entre els que destaca la màxima distinció que és el “bunyol d’or amb fulles de llorer i brillants”, que va recaure enguany en Mari Reme Medina Belenguer, Ana Muñoz Murcià i Sonia Navarro Guillén.