Manzanares, Castella i Roca Rey lluiran capots en la Fira de Juliol de València

0
574

Els triumfadors de la passada edició, Paco Ureña i Román, protagonitzaran un “mà a mà” en la plaça de bous de València el pròxim 28 de juliol.

La Plaça de Bous de València calfa motors per a rebre a les grans figures del toreig espanyol. La Fira de Juliol 2018 arrancarà el dia 22 del pròxim mes amb un cartell en el qual no faltarà el triumfador de San Isidro, Sebastián Castella, l’alacantí José María Manzanares i el gran ídol del públic a dia de hui: Roca Rey.

A aquests toreros se’ls sumen altres figures de renom com els triumfadors de la passada edició de la Fira de Juliol, Paco Ureña i Román, els qui protagonitzaran un “mà a mà” en la plaça de bous de València el pròxim 28 de juliol.

A més de la variada oferta per a l’afeccionat, esta temporada repeteix per segon any consecutiu la II Trobada de Tauromàquies Populars el dimecres 25 de juliol i l’II Certamen d’Escoles Taurines que arrancarà el dia 13.

Però la fira no acabarà ací, per a octubre s’han programat una sèrie de festejos taurins amb motiu del Dia de la Comunitat Valenciana que arrancaran el 7 d’octubre amb una novillada. El mateix 9 d’Octubre serà quan es pose el punt i final amb un festival taurí en benefici a la lluita contra el càncer infantil.