Margarita Vercher va fer lliurament dels cancans i sinagües

0
975

La firma d’Indumentaria Margarita Vercher va ferentrega dels cancans, sinagües i camises que lluirán les Falleres Majors de València i les seues Corts d’Honor durant les falles 2020.

El Centre d’Artesania de la Comunitat Valenciana va rebre a les màximes representants de la festa fallera que van poder gaudir del gran treball que està signatura ha realitzat per tercer any consecutiu com a proveïdor oficial de junta central fallera.

El cancan que lluiran serà el model Mireia, un model adaptat per al segle XVIII, que compta amb una cinturilla de velcro que proporciona comoditat i naturalitat al vol del vestit. Les sinagües i camises han sigut confeccionades en batista i de manera artesanal.

Margarita Vercher porta quasi 25 anys d’història vestint a reines de les festes

Margarita Vercher ha aconseguit en 25 anys d’història convertir-se en els indumentaristas oficials de moltes juntes locals i festes de tota la Comunitat Valenciana, pel seu bon fer i per l’afecte que posen en tots els seus treballs.

Enguany faran els seus treballs en les localitats d’Alzira, Sagunt, Algemesí, Alaquàs, Catarroja, Benetússer i València.

A més de vestir a les Reines de les festes de la Magdalena de Castelló i les seues Dames d’Honor, i a la Fallera major Infantil de Torrent i la seua Cort d’Honor.

I és que les reines de tota la Comunitat Valenciana ho tenen clar a l’hora de triar ja  que Margarita Vercher aconsegueix conjuminar la perfecció en el vol i vestit.