María Sánchez agafa el relleu com a Regina de les Festes de Turís

0
200

En poc més de cinc minuts, la societat turisana va viure un dels moments més intensos i emotius de les seues festes. Sandra Cifre Sancho, Regina de les Festes de 2018, imposava la banda a la seua successora, María Sánchez González. Seguidament l’Alcalde, Eugenio Fortaña, la coronava com a tal i, finalment, el Regidor de Festes, Ivan Picó, imposava a María la insígnia d’or de l’Ajuntament complint amb el protocol i donant pas ja a les Festes Patronals i Populars.

Però la nit havia començat molt abans amb l’arreplegada de María junt amb la seua Cort d’Honor a càrrec de de l’Alcalde i el Regidor de Festes i de la Societat Musical Turisense. Una cercavila que tindria la seua continuació en la passarel·la d’accés a l’escenari de la solemne exaltació. Minuts de protagonisme per a les joves que en tot moment estigueren acompanyades per familiars i amics.

Carolina Salvador i Luís Fortaña, ambdós de Turís, conduïren l’acte de manera molt amena donant pas a les diferents parts de la vetlada que, després de les paraules del senyor Alcalde i de l’emotiu discurs del mantenidor, José Leiva, va finalitzar amb l’ofrena d’entitats, associacions i comissions falleres. Un moment que es feu més que especial quan Luismi, germà de la regina, pujà a l’escenari amb els seus amcis. La cantant Núria Fergó oferí un elegant punt final a la nit amb un recital acústic amb piano.