Marina Civera estrena un amanisc d’Agustín i Amaia Orfebres en la inauguració Exposició del Ninot

0
951

Marina Civera Moreno, #FMV2019, estrena en la inauguració de l’Exposició del Ninot un amanisc de la col·lecció de nacre fi d’Agustín i Amaia Orfebres.

La inauguració de l’Exposició del Ninot és un dels actes de referència del calendari faller. Un moment en el qual es revela una xicoteta part del gran treball que durant tot l’any realitzen els artistes fallers. Donada l’expectació que desperta i l’interès amb el qual s’acull, les Falleres Majors de València, tenen aquest moment com un dels de referència del seu regnat per a estrenar indumentària i orfebreria.

Marina Civera Moreno, Fallera Major de València 2019, ha estrenat una seda estreta de Vives i Marí en fons pruna, sense metall, que la signatura sedera ha recuperat d’un dibuix antic d’espolí i que ha posat de nom «Marineta». Es tracta d’un dibuix de venda exclusiva en la signatura d’indumentària Amparo Fabra, responsables de la confecció del vestit a l’estil del segle XVIII amb mànega francesa i justillo amb enrederat interior.

Les manteletes, de Filles de Carmen Esteve, estan brodades sobre teixit de seda en metall clar, recuperant per a #això un dibuix antic. Les puntes, d’Antiguitats M’Encanta, són d’encaix d’aplicació de Brussel·les d’uns 130 anys d’antiguitat. En aquest tipus d’encaix, es feia a bolillos cada motiu i posteriorment s’aplicava sobre el tul.

I l’orfebreria de la nostra mà, Agustín i Amaia Orfebres, amb un conjunt de disseny clàssic.