Més d’1.000 quilos de pólvora donaran forma al major piromusical d’Europa

0
275

El Piromusical de Sueca celebra el 18 aniversari amb 10 hores de festa i música “senar-stop”. Ricardo Caballer presenta a Sueca la reedició de l’espectacle especial en homenatge a la ruta amb “Piromusical vol. 2” amb 21 minuts de música variada i 9 dedicats a l’homenatge a la ruta, que serà el major espectacle d’aquestes característiques mai disparat a Europa, segons van explicar fonts de la pirotècnia Ricardo Caballer.

L’espectacle Piromusical Sueca 2018, a càrrec de la pirotècnia RICASA, una iniciativa espectacular que va nàixer a Sueca, compleix la majoria d’edat en la ciutat, i ho farà en gran: serà el major espectacle piromusical mai disparat a Europa. La XVIII edició de l’esdeveniment és un dels més esperats i multitudinaris sempre de la Fira i Festes de la localitat, i que tindrà lloc dissabte que ve 15 de setembre en l’estadi municipal Antonio Puchades.

Pirotècnia Ricasa, explique que en aquesta edició prepara un gran desplegament artístic “combinat elements tecnològics i efectes especials, i el tret d’un total d’1.300 quilograms de pirotècnia, expressament fabricat en les instal·lacions d’Olocau, que crearan la major exhibició d’efectes pirotècnics d’última generació”.
El piromusical, d’uns 30 minuts de durada, es dividirà en dues parts diferenciades. Una primera, de 21 minuts, que combinarà músiques de ball, de rock, de bandes sonores de pel·lícules i que acabarà amb un apoteósico final.
I una segona part, de 9 minuts, dedicada a la música que va fer ballar a tota una generació en els anys 90. Amb la millor música dels anys 90, barrejada i produïda pels millors djs expressament per a aquest piromusical. Tot açò coordinat per Víctor Pérez, i amb els efectes especials i el làser xou de l’empresa valenciana VFV.

Per a aquests 30 minuts de pirotècnia, música i xou d’efectes, Ricardo Caballer i el seu equip han preparat un desplegament mai realitzat a Europa en esdeveniments de pirotècnia. 21 ordinadors sincronitzats de tret simultani digital, que donaran quasi 13.000 ordres de tret als 880 mòduls de trets.

Aquesta parenceria pirotècnica i tecnològic mai de la vida abans vist començarà a les 23 hores del dissabte 15 de Setembre, en l’estadi Antonio Puchades de Sueca. L’obertura de portes es realitzarà a les 18 hores.
Els organitzadors han preparat previ al tret del piromusical, en un homenatge als artistes i djs dels 90, un gran espectacle musical amb l’actuació de diversos reconeguts djs com Djs Ansthef (Sueca); Javi & Rafa els Bessons (Puzle); Jose Coll (Remember The Music, Arabesc i Esdeveniment); Jose Conca (Xocolata); Vicente Ferrer (Bananes Maxi Disc); Víctor Pérez (The Face) i de diversos artistes convidats com Dj Space, Double Visió, Jerry Daley, Just Luis, Kryss, New Limit i Sonia Madoc. Serà una proposta encara més ambiciosa que l’any passat i que es complementarà amb 10 hores de música. L’objectiu és convertir la vetlada en una macrofiesta que farà viatjar als assistents en el temps.