MASCLETÀ TARONJA’, un reconeixement als 100 anys de vida del València Cf

0
264

‘Amstel Masceltà Taronja’ s’inclou en un programa d’activitats que durant la jornada del 18 de març celebrarà el centenari de l’equip de futbol valencià. strong>

Dilluns que ve, les celebracions del centenari del València CF viuran un dels seus moments més emocionants gràcies a l’espectacle pirotècnic creat per Amstel en col·laboració amb José Manuel Crespo, mestre de Pirotècnica Valenciana.
Amstel, patrocinador de l’equip de futbol en el seu compromís amb l’esport valencià, farà un reconeixement a la trajectòria del club, incloent els noms dels seus jugadors mítics entre els trons que compondran un tret de més de 6 minuts i 300 kg de material pirotècnic.
‘Amstel Masceltà Taronja’ s’inclou en un programa d’activitats que durant la jornada del 18 de març celebrarà el centenari de l’equip de futbol valencià.

En Falles passen coses especials. Per exemple, el 18 de març de 1919 quatre fallers reunits en un bar van decidir fundar un equip de futbol, el València Cf. I un segle després, el 18 de març de 2019, Amstel presenta ‘AMSTEL MASCLETÀ TARONJA’, un espectacle pirotècnic (també especial) per a reconèixer els 100 anys de trajectòria de l’equip.
Com a patrocinador del València CF i de totes les mascletaes que es disparen en la Plaça de l’Ajuntament durant les Falles, Amstel ha creat un homenatge pirotècnic al club. És la ‘AMSTEL MASCLETÀ TARONJA’, dissenyada en col·laboració amb José Manuel Crespo, mestre de Pirotècnica Valenciana.