Meliana arropa a les Falleres Majors en les seues festes patronals

0
269

En l’acte van participar les tres comissions falleres de la localitat
Les Falleres Majors de València, Rocio Gil i Daniela Gómez, van participar ahir en les festes patronals de Meliana, en honor a la Verge de la Misericòrdia. En primer lloc, van visitar l’Ajuntament del municipi i van signar en el Llibre d’Honor. L’alcalde, Josep Riera, i tota la corporació municipal també van estar presents en l’acte.

Com no podia ser d’una altra manera, Rocío i Daniela, també van estar acompanyades pels representants de les tres comissions falleres de la localitat: l’Harmonia, els Melianers i l’Avinguda. Junts van participar en la processó posterior dedicada a la Verge de la Misericòrdia que va finalitzar en la Parròquia dels Santos Juanes de Meliana. Durant el recorregut les Falleres Majors van rebre molt afecte per part dels veïns del poble, els clavaris i van estar acompanyades en tot moment pel Cap de la Policia Local de Meliana, José Miguel Alegre.

Una vegada en l’església, el rector de la localitat, Enrique Arce, va agrair a les Falleres Majors la seua visita a Meliana i els va convidar “a sentir-se com a casa”. A més, Arce va aprofitar l’oportunitat per a donar l’enhorabona a tot el poble per participar i per fer que aquests dies grans siguen possible. “La festa la fem entre tots”, va assenyalar.

Fotografies: Armando Romero.