Na Jordana celebra la XVIII edició del Tirant de Lletra

0
377

La lectura del Tirant Lo Blanc és ja un dels actes més emblemàtics de la falla Na Jordana. Este 2018, el Tirant de Lletra assoleix la seua majoria d’edat, i ho fa amb una programació especial.

Amb motiu de la celebració del Dia de la Comunitat Valenciana, un any més, el Claustre Renaixentista del Centre Cultural del Carme va ser la seu de l’apertura de la nova edició de la lectura de l’obra més destacada de Joanot Martorell. Després de la representació de la companyia de teatre La Cubana, la Directora General d’À Punt, Empar Marco, va realitzar el pregó amb què s’iniciava esta nova edició de la lectura col·lectiva del Tirant Lo Blanc.

També participaren en l’acte d’inauguració el duo Cashlada Cia, integrat per Noèlia Pérez i Josep Zapater. Així mateix, el creador del cartell propagandístic de l’edició, Vicent Ramon, va estar-hi present per presentar la seua proposta.

Rocío Gil, Fallera Major de València 2018, no va voler faltar a la cita. Una vetlada en què va estar acompanyada dels màxims representants de Na Jordana per al proper exercici: Diana Rey (Fallera Major), Pere Borrego (President), Claudia Guillén (Fallera Major Infantil) i Guille Villena (President Infantil), que van prendre part també en la lectura.

Durant els pròxims dies, qualsevol valencià o valenciana podrà participar de la lectura d’esta obra, una de les més importants del segle d’Or valencià, fins que el 9 d’octubre es procedisca, novament, a la recitació dels últims capítols.

Fotografies: Armando Romero