Sueca i Cuba renoven als seus artistes fallers per a les falles 2019

0
299

La Falla Sueca-Literat Azorín, anuncia la satisfacció amb el treball realitzat pels artistes de la falla infantil: Rojas, Soler i Taibo, aconseguint un sisè premi de secció especial. Per tal motiu, la comissió renova la confiança amb ells per a la falla infantil de l’any 2019, que seguirà militant en la màxima categoria.

Així mateix, no compartint íntegrament la fallada del jurat, però valorant positivament el treball i el mostrat a València en la plaça de Sueca-Literat Azorín per l’artista Vicente Llácer Rodrigo, tota la comissió anuncia de nou, el fitxatge d’aquest gran artista per a les falles del 2019 i 2020, militant tots dos exercicis en la secció d’or.

La presidència i la comissió de Sueca-Literat Azorín, renova a tots dos equips de treball amb il·lusió, energia i projectes renovats per a sorprendre al món faller amb unes falles que tornaran a situar al carrer Sueca com a visita obligada del pròxim any.

D’altra banda el president de Cuba, José Giménez, va comunicar a la Comissió la renovació dels dos artistes per als monuments fallers de 2019, Vicente Martínez Aparici, per a la Falla Gran i Mario Pérez Sánchez, per a la Falla Infantil. La notícia va ser acollida amb gran alegria per tots els membres de la Comissió, davant els grans assoliments aconseguits enguany, no solament pels premis dels monuments en si, sinó per la gran qualitat dels mateixos, al que cal afegir l’excel·lent relació personal que Vicente, Mario i els seus equips de treball, tenen amb la nostra Falla.