Naix la polsera “El Sentiment per el Nostre”

0
295

La polsera representa el sentimento d’amor per València i per la seua tradicions.
Naix la polsera El Sentiment per el Nostre, gràcies a la polsera de València, una polsera que vol convertir-se en un símbol de València.

La polsera és un element amb el qual els valencians poden representar el seu sentiment d’amor per la terra.

És una polsera amb 9 elements o símbols que representen la ciutat: el Miquelet, l’escut de la ciutat, el tabal i la dolzaina, la Verge dels Desemparats, la Barraca Valenciana, les taronges, les torres de Serrans, la paella i la fallera. Tot això en una polsera moderna de corda, els elements de la qual van banyats en plata de llei o , amb la possibilitat de portar-li-la tota ella en plata de llei.

Pot trobar-se en quatre colors : roig, negre, blau marí i celeste; i en dues grandàries 17 cm i 19 cm i és ideal per a regalar, no solament per a valencians que vulguen sentir-se orgullosos de la seua terra sinó també per a aquells turistes que troben en ella el millor souvenir per a portar-se a la seua ciutat natal.

La polsera pot adquirir-se a través de la pàgina web http://www.pulseradevalencia.com , i en punts de venda com la botiga d’Indumentària Amparo Gálvez, així com en Espai Ripalda.