Ninot indultat de les Falles 2018: Almirall Cadarso – Conde Altea

0
223

Algarra avança en més de 6.000 vots a la Nova d’Orriols
Les Falles 2018 ja tenen la seua ninot indultat gran. La votació popular ha decantant una disputada balança en favor de l’obra de l’artista Manuel Algarra para la falla Almirall Cadarso – Conde Altea amb quasi 13.000 vots.

Algarra s’ha portat de nou l’indult d’una de les seues escenes. Un ninot costumista que s’ha guanyat l’afecte del públic que ha visitat l’Exposició del Ninot. Prop de 6.000 vots de diferència entre l’obra de la comissió de l’Eixample i la seua perseguidora, La Nova d’Orriols amb David Sánchez Llongo (6.615 vots). La tercera posició ha sigut para una altra de les favorites, Llanterna – Na Robella amb el seu avi cuinant la paella en l’horta valenciana juntament amb la seua dona i una néta, escena que ha guanyat 4.334 vots.

El Pilar, que apareixia entre les travesses per a salvar-se del foc, ha quedat en sisena posició amb 3.003 vots, per darrere de la quarta posició de Cuba – Literat Azorín que s’ha portat 3.382 vots i la cinquena posició d’Exposició – Micer Va mastegar amb les seues 3.371 vots.

L’Antiga de Campanar ha ocupat amb la seua obra de Carlos Carsí la setena posició amb 1.666 vots, mentre que Na Jordana s’ha colat en el top 10 amb 1.033 vots. El Salvador Dalí de Ribera – Convent Santa Clara ha guanyat 946 vots per a auparse fins a la novena posició. El dècim ninot més votat ha sigut el de Malvarrosa – Antonio Ponz – Cavite.

La lectura del veredicte del ninot indultat infantil ha arribat precedit per les paraules de Pere Fuset en les quals el president de Junta Central Fallera ha donat a conèixer que l’Exposició del Ninot ha superat els 94.000 visitants, prop de 9.000 persones més que en 2017.