Noa i Ana, Falleres Majors 2017 de Malvarrosa

0
673

Dissabte passat 5 de novembre, van ser proclamades les Falleres Majors 2017 de la Falla Av. Malvarrosa – Antonio Ponz – Cavite.

L’acte de Proclamació va tenir lloc en l’Escola Pia Malvarrosa i va estar amenitzat per diverses actuacions de play-backs, realitzats pels components de la comissió infantil.

A l’acte també van acudir les Falleres Majors 2016, Carla López del Castillo Bolea, Fallera Major Infantil, i Mireia Gallart Barragán, Fallera Major, així com el President Infantil 2016, Pablo Triviño Sánchez. Els tres van rebre l’afecte de la comissió i agraïment, fins que arribe el dia del seu comiat, en l’Exaltació de les Falleres Majors 2017.

Després de les actuacions dels més xicotets, va arribar el moment que les Falleres Majors 2017 anaren proclamades. La xiqueta Noa Estades Ferrer com a Fallera Major Infantil i la senyoreta Ana Murgui González com a Fallera Major. Ambdues van estar acompanyades pel vicepresident Vicente Javier García García i dels seus familiars i amics.

Noa i Ana estaven emocionades i amb moltes ganes que en unes setmanes siguen Exaltades i puguen rebre, per fi, la banda que les acredita com a Falleres Majors de la comissió per al present exercici.