Noelia i Candela ja regnen en la Falla Sueca-Literat Azorín

0
812

La vesprada del 19 de gener, Candela Vicente Gregorio i Noelia Peña Hidalgo han complit el somni d’asseure’s en el tron com a fallera major infantil i fallera major de la falla Sueca-Literat Azorín per a l’any 2019.

El saló noble del restaurant Mediterrani d’Albal, va anar l’escenari triat per a tan solemne acte. Després de l’arribada de la comissió, la falleres majors de l’any 2018, Alba Danvila Martí i Jéssica Galà Granero, van rebre el seu homenatge per a seguir amb la imposició de la banda i la joia que acrediten a les noves representants.

Acompanyada del seu president infantil, Christian Pilán Armadá, Candela va rebre l’afecte de tots els assistents en convertir-se en la màxima representant de la comissió infantil.

José Pedro Ros, Pedro Luque, Jaime Argente i Luis Sánchez, presidents de la comissió, van acompanyar a Noelia en l’escenari en el moment de la seua investidura com a fallera major.

Després d’un apoteosi lumínic i musical, arribava el discurs de la mantenidora, la periodista Pepa Gómez, qui, d’una manera senzilla i emotiva va enaltir a les noves falleres majors amb les seues paraules.

Els representants de la Federació de Falles d’Especial, la Casa d’Andalusia i l’altar de Sant Vicent de ruzafa, van desfilar per l’escenari per a felicitar l’acabat d’estrenar quadre d’honor.

L’acte va ser conduït pel component de la comissió Abel Navarro, donant pas al final de l’acte a l’himne de la falla en versió cantada per l’artista faller i cantant Javier **Santés, així com l’himne de la Comunitat Valenciana de José Serrano, el qual va posar fi a una nit plena d’emocions i somnis fet realitat.