Noves peces se sumen a la col·lecció d’art del Museu Faller

0
724

La vesprada del dilluns 10 de juliol va tindre lloc a les portes del Museu Faller de la ciutat de València l’entrega dels “Ninots indultats” que, per votació popular, van ser triats les passades Falles per a salvar-se de les flames del foc.

Dos noves incorporacions que se sumen a la col·lecció d’art efímer, que queda custodiada entre les parets del Museu Faller, per a delit de tots els visitants i fallers que vullguen disfrutar de la bellesa i evolució d’estes peces úniques.

Les peces pertanyen a les Falles Duc de Gaeta-Pobla de Farnals i Almirall Cadarso-Conde Altea, i van ser realitzades pels artistes Joan Blanch i Manuel Algarra, respectivament.

A l’acte d’entrega dels ninots van assistir les Falleres Majors de València 2017, els seus respectives Talls d’Honor, així com els màxims representants de les comissions afortunades, i l’altre gran protagonista de la vesprada, el pintor Josep Borrell, autor del retrat de Raquel Alario, Fallera Major de València 2017, que també entra a formar part de la col·lecció del Museu Faller.