Núria Alcázar i Andrea López són les Falleres Majors de Paterna

0
133

En la tard-nit d’avui Paterna ha conegut el nom de les quals són des d’avui les noves Falleres Majors de Paterna.
El món faller de Paterna s’ha tornat a congregar en el pavelló poliesportiu municipal per a donar el tret d’eixida a les falles 2019.
Abans de #això va tindre lloc l’acte d’homenatge – acomiadada a les Falleres Majors de les comissions **paterneras, posteriorment va ser el moment del comiat de les Falleres Majors de Paterna 2018, Paula i Mónica, juntament amb les seues corts d’honor.
Moment de recordar un any meravellós, molta emoció en un discurs a duo per part de les Falleres Majors, precedit d’un vídeo en el qual han recordat diferents actes fallers viscuts en 2018. Després de #això Paula i Mónica escoltaven els últims aplaudiments com les màximes representants del món faller de Paterna.
Arribava el torn per als nervis i l’emoció, després que les candidates a falleres majors de Paterna desfilaren en dues ocasions davant els presents, l’alcalde del municipi, Juan Antonio **Sagredo, donava a conèixer els noms de les Falleres Majors de Paterna 2019. Sent les triades Núria Alcázar i **Capellá, com a Fallera Major Infantil, i Andrea López Esteve, com a Fallera Major del municipi.
Una elecció històrica
Es dóna la circumstància que després de conèixer el nom de les Falleres Majors de Paterna, les triades feien història en les falles de Paterna, ja que per primera vegada en la història de les festes **josefina **paterneras dues germanes aconsegueixen ostentar el càrrec de Fallera Major Infantil, ja que Núria Alcázar **Capellá és germana de qui va ser Fallera Major Infantil de Paterna l’any 2015, Andrea Alcázar.
D’altra banda, Andrea López Esteve, és la primera fallera **paternera que aconsegueix lluir la banda de Fallera Major Infantil de Paterna, va ser triada l’any 2008, i la de Fallera Major del municipi, després del seu nomenament en el dia d’avui.
L’acte va finalitzar de la forma tradicional, cantant l’himne a Paterna i posteriorment l’himne regional.