Proclamació de les Falleres Majors de 2018 de l’A. de C. falla l’Albufera de Catarroja

0
340

Dissabte passat dia 14 es va celebrar en el transcurs d’un sopar servit en el casal situat en ple cor de l’entranyable barri dels Barraques de Catarroja, el tradicional acte de proclamació de les falleres majors de 2018; Carmen Lozano Morellà i la nena Alba Herrero Pons.

Ambdues, en emocionades paraules van traslladar als presents l’enorme il·lusió que tenen dipositada a les properes festes falleres, així com van agrair a tots els membres de la seva comissió el nomenament que acabaven de rebre.

També en el transcurs de l’acte van rebre els pergamins recordo de la seva regnat i van prendre la paraula les falleres majors sortints María Marín i Elisa Estivalis que amb sentides paraules van acomiadar el seu regnat.
L’emotiu acte va estar presidit pels quatre components de la junta gestora i va acabar amb unes breus paraules del president infantil Hugo Estarlich, que van servir per agrair a la comissió i a tots els amics presents la seva assistència a aquest familiar i entranyable acte faller.
L’agradable vetllada va acabar amb un brindis per les properes festes falleres enmig d’un gran ambient, amb música de discomóvil punxada pel DJ Iván Brocal.
Carmen i Alba, que des d’avui són les noves Falleres Majors de l’A. de C. Falla l’Albufera de Catarroja van rebre innombrables mostres d’afecte.