Presentació del projecte de la macromascletá de les falles Benicalap

0
433

Durant el matí del 9 de febrer, les falles integrants de la federació van viure el seu primer acte conjunt i multitudinari amb la finalitat de presentar el projecte de la mascromascletá de la mà de José Caballer. Es va desglossar el que serà un dels esdeveniments pirotècnics d’aquestes falles, que quasi arribarà a la xifra de 155 KILAZOS de pólvora, amb efectes nous i amb una potència en el terratrémol que farà tremolar Benicalap.

Tot emmarcat en el “Esmorzar de Traca” que va reunir a quasi 400 components de les 7 comissions federades, amics i col·laboradors. Una organització perfecta, i dificil, en la qual l’equip format per a la moguda va estar de 15 sobre 10.

No va faltar a la cita Pere Fuset, regidor de cultura festiva, qui des del primer moment s’entusiasme amb el nostre projecte, així com Sandra Gomez, primera tinent d’alcaldessa i Pilar Bernabé, regidora de turisme, qui també ha participat en la promoció de l’esdeveniment.

El que és clar és que el projecte ha anat creixent igual que la il·lusió de tots els involucrats, i esperem desbordar les expectatives de tots els que assistisquen el 19 de març a gaudir de la MACROMASCLETÁ UNIVERSAL al crit de SENYOR PIROTÉCNIC, POT-LI FOC A BENICALAP!!!