Presentació indumentària oficial de les FMV 2018

0
411

L’emblemàtic Palau de l’Exposició va ser el marc triat per a donar a conèixer com seran els vestits i complements que lluiran les Falleres Majors de València i les seues Corts d’Honor durant el seu regnat. La vesprada del dimecres el món faller assistia expectant a esta cita on es desvetlava la indumentària oficial de les màximes representants.

Per primera vegada, i com a gran novetat de la vesprada, a més dels maniquís que mostren tant el primer com el segon vestit de les components de les Corts d’Honor, les pròpies xiquetes i xiques van tenir l’oportunitat d’estrenar el seu segon vestit oficial amb tots els seus complements. Vestit que les acompanyarà ja durant tot el seu regnat en els actes als quals assistisquen.

En aquesta ocasió, són La Joia i Eugenia Puertes les signatures encarregades de confeccionar els vestits de la Cort d’Honor de Daniela i la Cort d’Honor de Rocio, respectivament. A més, crearan també els vestits de les Falleres Majors de València.

Les teles ja s’havien presentat anteriorment per Entretelares (Cort d’Honor Infantil) i Vives y Marí (Cort d’Honor) pel que no era una sorpresa, però veure-les ja confeccionades i lluïdes per les corts va ser una meravella.

La Cort d’Honor Infantil lluirà a més davantals i mocadors de Filles de Carmen Esteve i la Cort d’Honor de Rocio els portarà d’Artesania Viana.

Art Antic és l’encarregat dels adreços i Orfebres Peris Roca i Taller Flor d’Aigua de les pintes d’infantils i majors, respectivament. Peces que també s’havien desvetlat amb anterioritat en el lliurament a les representants.

Diferents empreses valencianes s’encarreguen dels complements, les calces d’Elvira Bella, les sabates de Criselen, el mocador d’abric de Companyia Valenciana de la Seda, les joies de Vicente Ballester, les bruses i cancans de Margarita Vercher i Mavimar, els ventalls de SuperArte Alicante, les randes de Santos Textil i els gipons negres del segle XVIII de L’Atelier de la Seda.

Tant xiquetes com a majors van estrenar ja en aquest acte el pèl que Realce ha preparat per a elles i que va lliurar fa unes setmanes a les màximes representants de la festa.

Una vesprada plena de tradició en la qual es va conèixer la indumentària tradicional que portaran les Falleres Majors de València i les seues Corts d’Honor.

Fotos: Armando Romero