SHARE

La Falla Gran Via Ramón y Cajal, Pintor Benedito i Plaça d’Espanya de València comunica que el divendres 22 de desembre va presentar els esbossos de les falles gran i infantil per a 2018.

Enguany l’artista faller encarregat de la construcció de les dues falles és Loren Fandos Ayoro, qui va assistir a l’acte de presentació dels esbossos al costat de les Falleres Majors: la senyoreta, Paula Sanz Albuixec, i la xiqueta, Paula Gómez-Mansilla Ayoro, i els Presidents de la comissió, Rafael Ferrando i Federico Gregori, i el xiquet Cristian Barcenilla Pinte.

La falla gran porta per lema “Conquistant el conquistat”, i realitza una crítica àcida del barri de Jerusalem, lloc en el qual es troba enclavada aquesta falla, actualment ocupat per comerços de xinesos, perruqueries afroamericanes, gorrillas i discoteques, entre uns altres. Les falla està presidida per l’escultura del Cid Campeador, que es troba en la Plaça Espanya, que es veu assaltat per tots aquests personatges, que en clau d’humor recuperen el sentit crític de les falles.

La falla infantil porta per lema “Al fons de la mar hi ha molta felicitat”, en la qual es recrea un fons marí replet de **sirenitas, neptunos, pececitos i caballitos de mar en els quals tenen lloc escenes molt divertides per als xiquets.

PLAZA D’ESPANYA LLIURA JOGUETS A la CASA BRESSOL SANT ISABEL

La Falla Gran Via Ramón y Cajal, Pintor Benedito i Plaça d’Espanya de València comunica que el dissabte 23 de desembre ha lliurat joguets a la Casa Bressol Sant Isabel perquè els xiquets que estan en ella puguen tenir també joguets en aquestes dates.

El lliurament dels joguets ha sigut realitzada per les seues Falleres Majors Paula Sanz Albuixec i Paula Gómez-Mansilla Artés, acompanyades pels seus respectius presidents Rafael Ferrando, Federico Gregori i Cristian Barcenilla.

Han confirmat que ha sigut una experiència molt gratificant, perquè gràcies a aquesta labor molts xiquets podran tenir joguets en aquestes entranyables dates.