Quadres de ball per a celebrar la Setmana Cultural Rociera

0
750

El Centre Cultural Rociero de Torrent ha celebrat la seua típica setmana cultural amb una programació que ha acollit activitats de tots els tipus: lúdiques, religioses, culinàries, esportives i infantils. El divendres, la jornada es va iniciar amb la col·laboració dels xics i xiques de ADISTO, que van delectar als assistents i assistentes, com sempre, amb una fantàstica actuació.

Però el clar protagonista del cap de setmana va ser l’ambient flamenc, ja que el dissabte a la vesprada, el Centre Rociero va rebre la visita dels quadres de ball de l’Associació Andalusa d’Aldaia, a més dels propis quadres del mateix centre.

La setmana cultural es va clausurar amb una missa cantada pels Rocieros de Torrent, i posterior processó, en la qual van participar les falleres majors de Torrent, i les seues corts d’honor. L’alcalde Jesús Ros, acompanyat de diferents membres de l’equip de govern, va visitar el centre de l’associació per a compartir amb els seus socis i sòcies tot el calendari festiu d’aquesta setmana que amb tant afecte han preparat.